Forside Torskelauget Gildebrødre Årets Torsk Underholdning Netværket

TORSKEMÅLTID PÅ GAMMELDAWS MANÉR

 

 

-FORRETTEN-

Består af kold kogt torsk som er saltet "dagen før", vandet ud, kogt og afkølet på dagen.
Skindet skal aftages i varm tilstand.

Den kolde torsk anrettes på fad og sår på bordene fra start, ligesom følgende tilbehør:

Flæsketerninger i eget fedt, Hakkede hårdkogte æg, Hakkede rødbeder, Revet peberrod,
Rørt fiskesennep og Citronskiver.
HUSK at drikke masser af bajersk øl (TMB) og brændevin - vi skal jo tænke på væskebalancen.

-HOVEDRETTEN-

Består af varm kogt torsk, bowser og lever der fadserveres med følgende tilbehør.

Masser af hvide kartofler, Smørsovs, Flæsketerninger i eget fedt, Hakkede hårdkogte æg,
Hakkede rødbeder, Revet peberrod, Rigeligt med sennepssovs, Rørt fiskesennep og Citronskiver.
HUSK masser af bajersk øl (TMB) og brændevin.

-DESSERTEN-

Består af Stærk ost anrettet med sky og fedt på groft brød.
Hertil serveres Kaffe & Cognac.

-NATMADEN-

Består af kogt Stegt medister og Varm kartoffelsalat samt sennep.

 

 

 

Galleri

Tradition

 

 

Fyens Torskelaug af 2000's traditionsrige torskemåltid, som på behøring vis skal være med til at hylde torsken for den dejlige spise den er.

 

Vigtigst er selvfølgelig, at i respekt for torsken og dens vante omgivelser, at sørge for at den for rigelig af væske at svømme rundt i.

 

Skål i bajersk øl & brændevin.

Øl leverandør:
The Man Behind

sponsoreret af WEB2IT